Navigatie

Levertijd van uw bestelling:

Een groot deel van onze producten kunnen wij de volgende werkdag al bij u thuis laten bezorgen door TNT Post of DPD Service

Volgende werkdag binnen : mits voor 17:00 uur besteld op ma t/m vrij worden naar verwachting de volgende dag thuis geleverd mits met IDEAL betaald (wij leveren ook op zaterdag).

Als u de betaling vooraf over wil maken duurt het in de meeste gevallen 1 dag langer afhankelijk van de verwerking van de banken.

Besteld u in het weekend die begint bij ons op vrijdag na 15:00 dan wordt uw bestelling de eerst volgende werkdag verzonden.

Leveringsdagen:

Bestellingen worden verzonden op werkdagen van maandag t/m vrijdag.

en zullen dus geleverd worden op maandag t/m vrijdag en zaterdag.

Verzendkosten:

Binnen Nederland wordt er € 1,95 verzendkosten in rekening gebracht, bestellingen vanaf € 15,00 worden gratis verzonden, verder rekenen we geen transactiekosten of andere verborgen kosten. Voor verzendingen naar België vragen we € 2,98 verzendkosten.

Verzendwijze:

 
Uw bestelling verzonden met Postnl.( meestal brievenbus post. ) Bij pakket bezorgingen dient er iemand thuis te zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Mocht er niemand thuis zijn op het moment van bezorging, dan zijn er de volgende opties mogelijk, ter keuze van TNT Post Pakketservice:

-       Het pakket wordt bij de buren afgeleverd

-       Er wordt gekozen voor een 2e levering

-       Uw pakket wordt bij het dicht bijzijnde postkantoor en kunt u daar afhalen alleen bij TNT

Retour sturen of defecten:

Wilt u iets retour sturen stuur ons altijd eerst een email naar retour@voordeelbatterijen.nl zodat wij op de hoogte zijn en u de juiste gegevens kunnen verstrekken voor retour zendingen.

Retour adres:

Voordeelbatterijen.nl

Marsmanstraat 120

3076EE Rotterdam

Graag bij uw retour zending uw Order/factuurnummer van de bestelling te vermelden ( deze staat in uw order bevestiging die u via email van ons heeft gekregen ). Zorg voor voldoende frankering voor de zending. Als de zending onvoldoende of niet gefrankeerd is kan deze niet aangenomen worden bij ons en gaat deze retour afzender.

U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. U kunt er zelf voor kiezen om deze bij het postkantoor aangetekend en/of verzekerd te verzenden. TIP Laat de zending voorzien worden van een track&tracé nummer zodat u het zelf in de gaten kunt houden.

U ontvangt binnen 1 (één) week bericht van ons nadat uw zending retour ontvangen is. 

© 2010 - 2018 voordeelbatterijen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel